100.000 unieke bezoekers per maand. Zoveel bezoekers per maand op een website/blog? Een mooi doel, maar is dat wel haalbaar? Hoeveel geduld heb je hiervoor nodig? en hoeveel moet je hiervoor schrijven? en wat dacht je van de marketing?

Wie heeft het antwoord?

Jij bent lekker bezig met jouw nieuwe website en blog, maar blijft hangen rond de 10.000 unieke bezoekers en wilt graag verder groeien.

Enkele gouden tips die we overal terug lezen:

Werk aan SEO, goede backlinks etc, social media marketing, blijf schrijven en heb geduld. Sommige bloggers/online magazines zijn al jaren bezig (lees: meer dan 10 jaar!). Denk aan NSMBL, fem-fem, manners, man-man, manify internetsuccessgids, parra.nu, puna.nl etc. Jaja, we kennen ze allemaal. Allemaal online blogs met vele bezoekers. Maar ook zij begonnen ergens en begonnen met niks.

Er wordt nog steeds flink Gegoogled naar informatie dus dat zit wel goed. Al is er wel concurrentie van social media zoals YouTube, Instagram en TikTok. Maar dit richt zich meer op foto’s en filmpjes. Voor informatie en de laatste roddels worden toch nog steeds blogs gelezen. Met name de juice blogs zijn nu trending.

Onze concurrenten hebben meer dan 300k/400k bezoekers per maand, maar die bestaan al 10 jaar en hebben dus ook de nodige tijd gehad om te werken aan naamsbekendheid en dus directe traffic naar de site.

Uiteindelijk komt het meeste verkeer via Google dus richt je als nieuwe blogger/ondernemer ook op keywords waar veel naar gezocht wordt. Doe dus keyword onderzoek of laat het voor je doen. Hier kan je het voor laten doen.

100.000 unieke bezoekers per maand? Hou vol! Wij geven je de tips en laten je weten wanneer wij de 100.000 unieke bezoekers bereikt hebben. Voor nu nemen we genoegen met 10.000 unieke bezoekers, ook een hele mijlpaal als je beseft dat sommige bloggers nooit verder dan de 5000 komen.

Hou vol en blijf schrijven!

Goodluck mede bloggers/schrijvers!en deel vooral tips aan anderen.

Niet iedereen geeft zijn tips en tricks, want het is en blijft toch concurrentie,maar wij gunners en gunnen anderen ook succes

Be a gunner en help je medetalent!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here