Beauty bloggers in Nederland in 2022. Welke moet je nou ook echt kennen?

Niet alleen Amerika barst van de beauty bloggers, ook Nederland heeft aardig wat beauty bloggers en vloggers die dagelijks bloggen of vloggen over de laatste beauty trends. Sommige hebben zelfs buitenlands succes en slepen beauty klus naar klus binnen. Wil jij ook een beauty blogger worden? Of misschien wel een bekende beauty vlogger? Wat nu erg in is. Neem dan een kijkje hier.

Hier zijn 3 top beauty bloggers (of eigenlijk ook vloggers) uit Nederland die je moet kennen in 2022

1.Nikkie Tutorials

Van Nikkie de Jager moet je inmiddels wel gehoord hebben. Nikkie heeft namelijk naast succes in Nederland OOK internationaal succes. Ze blogt dan ook volledig in het Engels. Ze blogt niet alleen, maar post ook vele video’s op haar YouTube kanaal. Haar kanaal is Nederland’s nummer 1 bekeken beauty kanaal. Tien jaar na haar eerste video’s heeft Nikkie vele grote successen bereikt. Ze ging diverse samenwerkingen aan met commerciële bedrijven en met grote sterren zoals Lady Gaga, Kim Kardashian en Katy Perry. Ze bracht een make-up line uit in samenwerking met make-upmerk Ofra en ze werkte samen met Maybelline en Too Faced. Lekker bezig Nikkie. Ga zo door.

2.Beautygloss.

Het blog Beautygloss is van Mascha Feoktisova. Masha is een Russische dame van 33 jaar. Ze begon haar site/blog ooit met een online dagboek om Nederlands te leren schrijven. Wat begon als dagboek is inmiddels een successvol beautyblog en vlog. Ze is vooral bekend van haar YouTube kanaal Vloggloss. (vloggen is inmiddels natuurlijk veel populairder). Ze heeft inmiddels 636.000 abonnees op haar Youtube Kanaal en meer dan een half miljoen volgers op Instagram. Een leuk beautyvlog om te volgen dus.

3. Debbie Zwiers

Debbie Zwiers schrijft maar al te graag over luxe en mooie merken voor de beauty liefhebbers. Ze is een beauty influencer sinds 2008. Ze begon in 2008 met de bijzondere naam Lushious Beauty Talk, wat een groot succes was. Nu heeft ze haar blog gewoon debbiezwiers.nl genoemd aka gewoon haar eigen naam dus. In april 2011 ging ze een samenwerking aan voor de website beautyscene. Een website vol met beauty artikelen! Ze is sindsdien nog steeds mede-eigenaar. Vanaf 2018 is Debbie zich vooral gaan focussen op influencen via social media, wat natuurlijk nu helemaal in is en het bloggen op debbiezwiers.nl. Een erg leuke website. Hou Debbie in de gaten!

Beauty bloggers in Nederland? Er zijn er nog veel meer. Maar dit zijn een paar bekende. Eigenlijk zijn Nikkie de Jager en Mascha Feoktistova meer beauty vloggers. Vloggen is nu eigenlijk populairder. Maar voor wie graag schrijft zijn er nog altijd leesliefhebbers.

Wil jij nou ook je eigen blog beginnen? Bekijk dit artikel dan eens. Vooral doen! Dit is je kans voor een succesvol beautyblog aangezien er bijna geen meer zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here