HomeWriting3 dingen die je als blogger echt moet weten

3 dingen die je als blogger echt moet weten

Ben jij een beginnende blogger en benieuwd wat je echt moet weten over bloggen? Lees dan gauw verder.

1.Affiliate marketing is de manier om geld te verdienen

Affiliate marketing is de manier en levert het meeste op voor bloggers. Het is erg populair onder bloggers en online magazines. Het is een kwestie van jouw artikel zo goed mogelijk te laten scoren in zoekmachines en dan kan je er jaren later nog plezier van hebben. Wil jij nou meer lezen over affiliate marketing? Bekijk dit artikel dan eens.

2. Succesvol bloggen kost nou eenmaal veel tijd

Verwacht niet teveel als je begint met bloggen. Een succesvol blog kan wel jaren duren. Het kan jaren duren voordat je het wat oplevert en je resultaten ziet. Zie het gewoon als een leuke hobby en wie weet wat er van terecht komt. Wie weet wordt je blog wel een enorm succes. Besteed veel aandacht eraan en vergeet uiteraard SEO niet.

3. Je mag niet zomaar foto’s van internet gebruiken.

Dit is wel belangrijk om te weten. Je kan niet zomaar foto’s van internet plukken. Er zit auteursrecht op. Je kan bijvoorbeeld van shutterstock halen en daarvoor betalen, maar er zijn ook gratis websites: de zogenaamde free stock websites. Benieuwd naar deze sites? Bekijk dit artikel dan eens.

Zo zie je maar, er zijn een aantal dingen die je als blogger moet weten om succesvol te worden. Lees meer artikelen voor meer tips en begin vandaag nog met jouw blog!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments