HomeFashion3 edgy/urban webshops voor jouw closet

3 edgy/urban webshops voor jouw closet

Ben jij opzoek naar edgy en artistieke kleding en dus edgy/urban webshops? of net even wat anders dan de Zara, H&M, of Berskha? Niet dat er iets mis is met die shops. In tegendeel, ze hebben hele leuke kleding, maar soms wil je ook wel wat anders. Hou jij van edgy/urban kleding? Dan heb ik 3 perfecte shops voor jou gevonden.

1.Missguided

Missguided is in 2009 opgericht door Nitin Passi en is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde multikanaals detailhandelaar die kleding verkoopt voor vrouwen van 16 tot 35 jaar oud. Ze hebben allerlei soorten kleding, van kleine tot grote maten, maar ook lingerie en nachtkleding. Missguided is voor de trendy, fashion-forward, edgy vrouw. Ze hebben hele leuke dingen en de kleding is ook niet te duur, wat natuurlijk ook erg fijn is.

2.Prettylittlething

Het in Manchester gevestigde bedrijf PrettyLittleThing (PLT) is uitgeroepen tot snelst groeiende online moderetailer. PrettyLittleThing werd opgericht in 2012 door de broers Umar en Adam Kamani. PLT biedt betaalbare dameskleding en richt zich op vrouwen tussen de 18 en 25 jaar. Prettylittlething heeft betaalbare, maar trendy en edgy kleding. Je moet soms wel goed zoeken. Ze hebben hele leuke ambassadors zoals de beauty Rose Bertam, model en actrice Karrueche en allround talent Becky G.

3.Nastygal

Deze klinkt een beetje fout…I know, maar het is echt een hele leuke shop. Nastygal is een Amerikaanse retailer die gespecialiseerd is in mode voor jonge vrouwen. Het bedrijf heeft klanten in meer dan 60 landen. Nasty Gal werd in 2006 opgericht door Sophia Amoruso en werd in 2012 door INC Magazine uitgeroepen tot ‘Snelst groeiende retailer’. Nasty Gal is gevestigd in Los Angeles. In 2016 is het bedrijf overgekocht door Boohoo voor 20 miljoen dollar. Ook Boohoo is een hele leuke online shop die je zeker eens moet checken.

Zoals je ziet zijn dit hele leuke urban webshops met leuke trendy items. Uiteraard kan je ook gewoon na de Zara blijven gaan. Maar voor als je net even wat anders wil zijn deze shops perfect. Wil jij zelf een shop beginnen? Neem dan eens een kijkje hier. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je hebt gewoon een goed business plan nodig en een website/webshop uiteraard. En tot slot, vergeet niet vol te houden: keep going! You can do it.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments