HomeMusic3 opkomende artiesten in 2020

3 opkomende artiesten in 2020

Benieuwd naar opkomende artiesten in 2020? Het is inmiddels 2020 en de artiesten komen overal vandaan. Er is veel nieuw talent in opkomst, maar wie zijn deze artiesten en waar komen ze vandaan?

Hier 3 nieuwe artiesten:

1.ADF Samski

Nu nog vooral bekend als het broertje van Ronnie Flex, maar ADF Samski timmert hard aan de weg om ervoor te zorgen dat Ronnie Flex straks de broer van ADF Samski is. De Fresh Prince van Noord heeft in 2019 laten weten dat hij één van de talenten is die 2020 zal gaan overnemen. De clip van “No Hook 3” staat inmiddels bijna op 1 miljoen views. Kortom, hou het broertje van Ronnie Flex in de gaten.

2. Kimono

KIMONO, voorheen actief als KIMONOMANDEM, is al jaren actief als zanger. Hij bracht in 2016, voor ons uit het niets, zijn album “Meid Van Nergens” uit met samenwerkingen van onder andere Jonna Fraser, James Watss en Ares. Dit jaar was de R&B zanger terug met zijn EP “AURA” met een paar zeer goeie tracks als “Hart Klopt” en “In De Lucht”. En bracht hij zijn single “Slide” uit. Ik ben erg benieuwd op KIMONO de erkenning krijgt die hij zou moeten verdienen in 2020! Het zou leuk zijn.

3.Jayboogz

De voormalig profvoetballer Jayboogz heeft in 2019 zijn album “Custom Made” gedropt. Met daarop de tracks “Shaku In Town”, “Street Talk” en “Johnny Story”. Mocht dat niet genoeg zijn dropte hij ook nog een album in samenwerking met NAVI. 2019 was daarom een aardig succesvol jaar voor de rapper uit het Avalon kamp. Maar ik verwacht dat hij in 2020 het grotere publiek zal bereiken, lets hope so.

Uiteraard zijn er nog veel opkomende artiesten in 2020, maar dit zijn er vast een paar. Kan jij ook niet wachten om je demo te laten horen aan een rap label? Bijvoorbeeld aan Hella Cash Gang? Check this out en drop die demo.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments