Wij hebben een mijlpaal bereikt: 1000 artikelen.

En dat in een kleine 2.5 jaar. 19 december bestaat Life of an Artist 3 jaar en dat gaan we zeker vieren (het kan weer he).

Op weg naar een succesvolle toekomst vol met content en nog meer lezers. Een uniek magazine in magazine land. Het online magazine/blog voor de creatieve sector. Voor artiesten (rapscene), voor vloggers, bloggers, schrijvers, designers, haar stylisten, makeup-artiesten en meer. Heb jij talent? Wordt dan gezien op dit platform.

1000 artikelen over de creatieve industrie. Rap artiesten, opkomende artiesten, bloggers, vloggers, influencers, fashion merken, beauty merken, alles over het creatieve leven, voordelen, nadelen en meer. Als het creatief is dan zie je het terug op Life of an Artist. De creatieve branche is lastig, concurrerend, maar niet onmogelijk voor diegene die door zetten en volhouden.

Wij zijn altijd op zoek naar talent dat de spotlights verdient dus stuur ons vooral een mailtje and get noticed. Je wordt ook goed gevonden in Google, want wij focussen ons op SEO content. Een goede Google recensie voor jouw bedrijf nodig? Get it here!

Hoeveel meer artikelen komen er nog? Nou hopelijk nog duizenden artikelen. De inspiratie blijft komen en we proberen elke week wel iets nieuws te schrijven. Uiteraard komt er ook steeds meer talent bij dus dat komt wel goed. We gaan ervoor!

Hou ons in de gaten en deel dit merk met jouw vrienden en netwerk.

Life of an Artist: get inspired and share the world!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here