Je bezoekers dalen, wat nu? Is het gedaan met je online blad?

Nee hoor, maar je moet er wel weer even hard aan werken. Het is natuurlijk nu zomer en het is mooi weer. Mensen kunnen weer naar buiten en op terrasjes zitten en zitten dus minder online. Wat dus een logische verklaring is voor de daling in het aantal bezoekers. De winter maanden zijn altijd beter voor bloggers en online publishers. Mensen zitten binnen en gaan op het Internet. Dit zullen veel bloggers je vertellen. Al heb ik zo,n gevoel dat het voor de reisbloggers weer het juiste seizoen is. Op naar reisavonturen. Benieuwd naar de leukste reisbloggers? Lees dit dan eens. Voor reisbloggers zijn de wintermaanden misschien moeilijker.

Hoe dan? Hoe kan jij weer voor meer bezoekers zorgen?

Door nieuwe blog posts te schrijven die mensen willen lezen, door je te verdiepen in nieuwe trends en zoekwoorden analyse te doen. Waar Googlen mensen op? Wat willen mensen graag lezen? Wat zijn de trends van nu? Het moet natuurlijk wel bij jouw blog passen. Ook is het een goed idee om oude blog posts te verbeteren en aan te passen aan het nu. Werk gewoon hard aan je blog en keep the consistency! Sowieso Googlen mensen minder over bloggen en is het misschien ook een goed idee om je te focussen op influencers en social media. Wij bloggen ook over de leukste fashion, food, beauty influencers en vloggers en dat levert ook veel bezoekers op. Met name money doet het goed!

Het vermogen van jouw favoriete artiest of ondernemer: dat wil iedereen weten toch?!;) Voor meer over jouw favoriete ondernemer en influencers neem ook een kijkje op: Carriere Tijd! De site voor jongeren en ondernemers en alles wat betrekking heeft op carriere maken.

Daalt jouw aantal bezoekers op jouw blog of online magazine? Niet opgeven, maar meer gaan schrijven en dan ook gericht gaan schrijven. Wat willen mensen nou echt lezen?

Een SEO cursus nodig of een SEO specialist om jouw website en artikelen te laten ranken? Het hoeft niet duur te zijn. Bekijk onze shop pagina.

Maar en nu: het is nu herfst? Lees hier meer!

Succes met jouw blog of online magazine!

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here