Adverteren

Wil je graag adverteren op Life of an Artist? Ben jij een opkomende urban/rap artiest? Heb je een urban/edgy/artistiek of uniek fashion merk? Ben jij een getalenteerde make-up artiest, designer of kledingstylist? Ben jij een opkomende acteur of schrijver? Ben jij een songwriter? Ben jij een unieke blogger of YouTuber? Of denk je dat jouw creatieve/content bedrijf of educatieve bedrijf goed op Life of an Artist past? Wij focussen ons op alles in de art & design, beauty, fashion, music, writing, life en money industrie. Wij willen artiesten, creatievelingen en jongeren vooral inspireren, motiveren en helpen. 

Met jouw artikel heb je niet alleen de aandacht van onze lezers (inmiddels 10.000 unieke bezoekers/lezers per maand, gegevens zijn opvraagbaar, maar kom je ook nog eens hoog in Google). Als je bijvoorbeeld Googled op Edgy stijl dan zie je dat wij bovenaan staan (Edgy style is de trend voor de toekomst en denk aan Rihanna haar stijl;))

Het verschil met een influencer op Instagram is dat het artikel altijd blijft staan in Google en dus steeds opnieuw wordt gelezen en gevonden kan worden door mensen die Googlen. Een voordeel dus!

Wij bieden mogelijkheden voor kleine en grote merken en bekend talent of opkomend/onbekend talent. Wij willen iedereen de kans geven!

Het kan een gesponsord artikel zijn, een review van een product, linkbuilding, maar ook een banner. Aan u de keuze. Wel vinden wij het belangrijk dat het bij ons concept en stijl past.

DA: 52, DR: 51, trustflow: 12

Unieke bezoekers: +-10.000 per maand. Pageviews: 15.000 per maand.

Bedrijfsnaam: Media Mandy Content, KVK: 80767451

Wil je op een andere manier samenwerken? Wij zijn opzoek naar een uitgever of investeerder die potentie ziet in dit online magazine dat alle trends van nu behandeld.

Andere vragen?

Neem contact op: info@lifeofanartist.nl