Adverteren

Life of an Artist&creatives, is het creatieve platform voor creatieve mensen en artiesten (met een focus op de rapscene) en een focus op jongeren. Kunstenaars, rappers, designers, stylisten, make-up artiesten, content creators, influencers en meer. Het komt allemaal voor op ons platform. Heb jij talent? neem contact op.

Wil je graag adverteren op Life of an Artist?

Bij Life of an Artist kan je terecht voor branded content, banners, advertorials, seo-posts, social media promotie en native content.

Het verschil met een influencer op Instagram is dat het artikel altijd blijft staan in Google en dus steeds opnieuw wordt gelezen en gevonden kan worden door mensen die Googlen. Een voordeel dus!

Bezoekersaantallen
Gemiddeld 400/500 bezoekers per dag = gemiddeld 10.000/15.000 unieke bezoekers per maand. Dit schommelt erg en dat kan je zien op www.similarweb.com.

Wij hebben hoge waarde. DA: 58, DR: 52, trustflow: 26

De doelgroep
Life of an Artist wordt bezocht door mensen van alle leeftijden, maar met name door jongeren tussen 15 en 30 jaar. We focussen ons ook op jongeren dus dit klopt wel. Jongeren die op zoek zijn naar feiten, maar zich ook willen ontwikkelen en van leren houden.

Events/feestjes:

Ook staan we open voor persreizen en eventbezoeken om daar vervolgens verslag van te doen. Blog events/creatieve events: we worden graag uitgenodigd.

Media bureau’s zijn ook welkom voor samenwerkingen!

Andere vragen?

Neem contact op: info@lifeofanartist.nl