Adverteren

Wil je graag adverteren op Life of an Artist? Ben jij een opkomende urban/rap artiest? Heb je een urban/edgy/artistiek fashion merk? Ben jij een getalenteerde make-up artiest of kledingstylist? Ben jij een opkomende acteur of schrijver? Of denk je dat jouw bedrijf goed op Life of an Artist past? Wij focussen ons op alles in de art & design, beauty, fashion, music, writing, life en money industrie. Wij willen artiesten en creatievelingen vooral inspireren, motiveren en helpen. 

Met jouw artikel heb je niet alleen de aandacht van onze lezers (5000 unieke bezoekers per maand), maar kom je ook nog eens hoog in Google. Als je bijvoorbeeld Googled op Edgy stijl dan zie je dat wij bovenaan staan (Edgy is de trend voor 2021 voor de toekomst) of als je bijvoorbeeld Googled op: streetmerk Different Flex dan zie je dat deze ook bovenaan staat in Google.

Wij bieden mogelijkheden voor kleine en grote merken en bekend talent of opkomend/onbekend talent. Wij willen iedereen de kans geven!

Het kan een gesponsord artikel zijn, een review van een product, linkbuilding, maar ook een banner. Aan u de keuze. Wel vinden wij het belangrijk dat het bij ons concept en stijl past.

Wil je op een andere manier samenwerken? Wij zijn opzoek naar een uitgever of investeerder!

Andere vragen?

Neem contact op: info@lifeofanartist.nl