HomeInfluencersAlex Soze 2023? Een bekende Youtuber en BN'er die je moet kennen.

Alex Soze 2023? Een bekende Youtuber en BN’er die je moet kennen.

Wie is Alex Soze in 2023? Een bekende Youtuber/vlogger die je moet kennen. Wij focussen ons naast talent ook op bekende influencers en BN’ers.

Alex Soze, ook wel bekend als sportschool Alex is een vlogger die vaak wilde filmpjes plaatst(e) op zijn social media en YouTube. Of hij echt talent heeft dat weten we niet, maar hij is inmiddels een bekende BN’er geworden dankzij zijn vlogs. Zo zie je maar wat vloggen en een brutale houding je allemaal kan opleveren.

De door steroïden opgepompte Alex kreeg landelijke bekendheid toen hij in de Aldi een supermarktmedewerker kleineerde toen deze aan Soze vroeg of hij een mondkapje op wilde zetten. Het filmpje ging viral op internet en dat beviel hem wel. Hij besloot om er een verdienmodel van te maken. Hij verkoopt inmiddels zijn eigen merchandise en verdient dus ook geld met Youtube.

Alex Soze heeft een hekel aan autoriteit en dat laat hij duidelijk merken door schijt te hebben aan alle regels. Zo ging hij tijdens de avondklok expres na 21:00 de straat op om de confrontatie met de politie te zoeken. Hij vlogt zijn treiterige gedrag en zijn fanbase groeit met de dag.

Inmiddels is hij dus een bekende verschijning op internet. Zijn vele fans vinden het geweldig als hij weer eens een politieagent op het randje van waanzin weet te brengen. Hij zat zelfs naast Andy van der Meijde in zijn programma Bij Andy in de auto.

Wat vinden jullie van deze vlogger?

Ben jij ook bezig met een opkomend vlogkanaal? Stuur hem vooral naar info@lifeofanartist.nl.

Image: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments