HomeMoneyAli B is miljonair. Maar dat wist je vast al.

Ali B is miljonair. Maar dat wist je vast al.

Ali B is miljonair, maar dat wist je vast al. Zo niet? Bij deze!

Ali B is van alle markten thuis. Rapper, ondernemer, comedian en natuurlijk coach bij The Voice of Holland. Ali B is het ideale voorbeeld van een man die zich omhoog heeft gewerkt naar de top. En dat natuurlijk met een powervrouw aan zijn zijde, namelijk Breghje Kommers. Deze vrouw blijft liever uit de media (en gelijk heeft ze), maar we hebben toch een artikel over haar geschreven. Women empowering!

Maar hoe rijk is Ali B nou eigenlijk?

Ali B. bezit samen met zijn vrouw Breghje maar liefst vier bedrijven en ongeveer alles bij elkaar opgeteld is het vermogen van Ali B en zijn vrouw 5 miljoen. Ali bezit ook nog zo,n 40 huizen. Ze zullen het dit jaar wel moeilijk gehad hebben met corona, maar dit geldt voor veel artiesten en ondernemers. Better days to come! Keep going Ali en powervrouw Breghje!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Veel geld online verdienen door middel van websites en content? Wat dacht je dan van affiliate marketing? Bekijk deze cursus en leer hier alles over. Succes! Als wij het kunnen kan jij het namelijk ook.

Bron: Bekende Buren, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments