Als er iemand in 2020 niet meer weg te denken is uit de Nederlandse entertainment wereld is het Rapper Snelle wel. En dat is hartstikke logisch, want deze rapper heeft de gunfactor en kan nog erg goed zingen ook. 

Rapper Snelle ken je ongetwijfeld van zijn hits “Reünie”, “Lippenstift” met Marco Borsato en “Smoorverliefd”. Snelle is natuurlijk niet zijn echte naam, maar een bijnaam voor de artiest. Hij heet in het echt Lars Bos.

De inmiddels 24-jarige Lars groeide op in het Gelderse plaatsje Gorssel, maar woont inmiddels weer in Deventer, zijn officiële geboorteplaats. Hier startte zijn carrière. Snelle brak in 2019 door met de hitsingles: “Scars”, “Reunie” en Lippenstift. Hij veroverde de hitlijsten en zijn EP Beetje Bij Beetje en zijn debuutalbum Vierentwintig werden een groot succes. Daarnaast stond de rapper eind oktober met 3 shows in de AFAS Live.

Hoewel hij toegeeft dat hij er wel iemand in zijn team zit die af en toe meedenkt of zinnen vervormt waardoor ze net iets lekkerder klinken, schrijft Snelle zelf zijn teksten. Hij wil namelijk graag zelf de boodschap kunnen overbrengen die in zijn hoofd zit.

Na vele geruchten, over onder andere Yade Lauren, waarmee de single “ze Kent mij” uitbracht, is het hoge woord er dan eindelijk uit. Niet Yade, maar Sterre Kunzler is de vriendin van Snelle.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here