HomeInfluencersAnna Nooshin weer aan het vloggen. Lees hier meer.

Anna Nooshin weer aan het vloggen. Lees hier meer.

Anna Nooshin is weer aan het vloggen en ze krijgt een hoop kritiek op verschillende media. De media praten weer eens allemaal hetzelfde natuurlijk in plaats van vrouwen te empoweren. Oke wij zijn ook niet fan van alle vrouwen en sommige verdienen hun shine niet, maar Anna Nooshin werkt hard, is creatief en heeft zelfs haar eigen beautylijn. Like hello?

Wat ontzettend cool dat ze toch weer is gaan vloggen en zich niks aantrekt van of ze nog “relevant” is of niet. Je vlogt toch, omdat je het leuk vindt? Het draait niet altijd om zoveel mogelijk views behalen.

Waarschijnlijk verbergt ze ook haar likes op de gram, omdat ze gek wordt van dat alles tegenwoordig draait om volgers, likes en views. Het is geen leuke wereld meer.

Maar als je geld wilt verdienen als influencer zijn dat soort dingen belangrijk. Maar social media is eigenlijk gewoon killing voor je mental health. Daarom is Instagram ook eigenlijk helemaal niet zo,n leuk platform meer. Het draait alleen maar om volgers en likes in plaats delen van wat je gewoon leuk vindt. En so what dat ze volgers heeft gekocht. Dat doet iedereen. Ja zelfs jouw favoriete rap artiest of youtuber heeft volgers gekocht.

You go Anna, keep on vlogging!

Bron: Mediacourant, Beeld: Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments