Ben jij een opkomende artiest? Een songwriter, een rapper, een make-up artiest, een hairstylist, een opkomende fashion designer? of wil jij jouw schilderijen verkopen? Heb jij een professionele website nodig? Lees dan gauw verder.

Het is belangrijk om met het juiste bedrijf in zee te gaan dat weet wat jij wil uitstralen en hoe jouw website er professioneel uitziet.

Wij werken samen met Independens Marketing. Wat is Independens Marketing? Een bedrijf dat weet wat jij wil en nodig hebt als artiest/ondernemer.

Een website laten bouwen is een kwestie van de juiste partij vinden of eigenlijk gewoon het juiste bedrijf. Deze keuze moet goed overwogen zijn. Jouw wensen bepalen wat voor soort website er voor jou gemaakt moet worden. Jij, als klant staat dus altijd centraal. Maar wij denken mee! Wij zorgen dat jij opvalt met een mooie website. Samen met jou kijken wij naar de jouw behoeften, die van jouw bedrijf en van je klanten. Maar wil jij gewoon opvallen met jouw muziek en je eigen website met je muziek kanalen erop? Ook dan kunnen wij helpen. Wij bouwen niet alleen mooie websites, maar ook functionele websites.

Maar Independens marketing doet nog veel meer. Ook kunnen zij jou helpen aan bijvoorbeeld klanten als hairstylist of make-up artiest door middel van Google ads campagnes. Google Ads campagnes geven jou de mogelijkheid om doelgericht te adverteren. Veel ondernemers denken dat dit alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Niks is minder waar. Google Ads campagnes zijn er voor elk budget en voor elk doel dat je voor ogen hebt. Wij kunnen helpen bij alle Google Ads gerelateerde diensten.

Daarnaast helpen wij ook met social media marketing. Ook social media is natuurlijk de manier om tegenwoordig gevonden te worden als artiest. Facebook en Instagram zijn niet meer weg te denken en een musthave als opkomend talent. Elke artiest heeft een Facebook pagina en Instagram pagina nodig. Independens marketing zorgt er niet alleen voor dat jij gevonden wordt in Google en uiteindelijk meer klanten krijgt, maar ook dat je zichtbaar bent op social media en naamsbekendheid krijgt. Zeker als opkomende artiest is dat belangrijk. Zorg ervoor dat je gezien wordt en dat contract krijgt met een recordlabel! Getekend worden door Hella Cash Gang? Door 777 records? Wie weet, maar zorg dat je opvalt met jouw muziek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here