Artist on a budget? Geen probleem. We are here to guide you and help you with your Brand!

Er zijn niet veel jongeren merken die naast het inspireren, entertainen en informeren van jongeren ook echt graag jongeren willen helpen met hun eigen onderneming. Uiteraard zijn er genoeg instellingen, bedrijven en coaches te vinden, maar die vragen vaak veel geld en of ze echt helpen is een andere vraag..

Ben jij een startende ondernemen?Ben jij geboren om te ondernemen? Maar kom je niet uit een rijk gezin of heb je geen grote kapitalen? Geen probleem!

Ondernemen is niet alleen voor de rijken. Je moet gewoon weten hoe je moet beginnen en hoe je kan ondernemen zonder gelijk duizenden euro’s te investeren. Dat is helemaal niet nodig. Uiteraard is een goed team en wat investeringskapitaal wel fijn, maar tegenwoordig zijn er ook investeerders te vinden die interesse in jouw startup kunnen tonen en op die manier kan je jouw startup ook groot maken. Het belangrijkste is eigenlijk geduld.

Om te beginnen heb je natuurlijk een idee nodig. En dan? Hoe ga je dan verder?

Je hebt een domeinnaam nodig. Veel goede domeinnamen zijn al weg. Je moet dan een domeinnaam kopen. Een goede domeinnaam is belangrijk. Zorg voor een eye catcher en eentje die makkelijk te onthouden is. Denk dan aan Carriere Tijd en Hustlers Gang, maar ook aan manners.nl, fem-fem.nl, workjuice.nl, &C, Girlscene.nl etc. Populaire online publishers.

Naast een coole/dope domeinnaam, heb je hosting nodig. Webhosting is simpel gezegd het huren van een stukje webruimte op een server waarop je de bestanden die jouw website vormen opslaat. Bekijk onze shop voor betaalbare hosting.

Dan heb je een website nodig. Je kan hiervoor een duur creatief/marketingbureau inhuren (van fouten leer je). Er zijn er genoeg te vinden op internet. Maar je kan dit ook op een budget doen. Bekijk onze shop. Vind je dit een mooie website? Mooi, komt hier ook vandaan. Carriere Tijd trouwens ook.

Je hebt ook SEO nodig. Ook dit kan je bij een duur marketing bureau doen, maar ook dit is niet nodig. SEO hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Maar SEO is wel nodig. Geen rankings in Google zonder SEO.

Dan: wil jij ook Youtube inzetten voor jouw bedrijf? Wil jij dope video’s? Of ben je misschien een startende Vlogger on a budget? Ook dan hoef je geen duizenden euro’s uit te geven aan een duur marketing bedrijf. Bekijk de shop.

Tot slot, heb je uiteraard social media nodig. Ook via social media kunnen potentiele klanten je merk vinden en je blog lezen. Je kan ook met influencers in zee gaan en zo jouw merk onder de aandacht brengen. Je kan denken aan grote influencers, maar hier hangt vaak wel een prijskaartje aan. Lees hier meer over influencers voor jouw bedrijf.

Artist on a budget? Geen probleem. Volg de stappen in onze shop en begin vandaag nog met jouw online Business/brand/blog. You can do it!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here