HomeMusicBeats by Esko: wie is deze populaire producer?

Beats by Esko: wie is deze populaire producer?

Beats by Esko ook wel bekend als Stacey Walroud en bekend onder zijn artiestennaam Esko. Esko is een bekende en populaire producer. Hij is onder andere bekend van zijn samenwerking met artiesten zoals Sven Alias, Josylvio en Jonna Fraser.

Stacey richtte in 2014 samen met zijn vriend Bart van Houten het platenlabel Van Klasse op. Na een hoop gestruggle in zijn persoonlijke leven is Stacey er volledig voor gegaan met zijn creatieve skills.

Op zijn 13e nam Esko zijn eerste track op en de artiest Esko was geboren. Om zijn beats werd op een geven moment steeds meer gevraagd. Esko werkte in de beginjaren met Bokoesam, Keizer en Negativ. In 2013 groeide zijn naam door de 101Barz-sessie van Negativ, waar hij aan meedeed.

Zijn herkenbare, op trap geïnspireerde beats zijn erg in trek bij grote rapnamen als Sevn Alias, Jonna Fraser, Hef, Adje, Cho, Lijpe, 3robi, Kempi, The Partysquad, en vele anderen. Het debuutalbum Ma3seb van Josylvio is voornamelijk geproduceerd door Esko. Op het album Streetknowledge van Adje staan uitsluitend producties van Esko. Hij heeft inmiddels ook vele prijzen gewonnen.

You go Stacey! Beats by Esko, we keep an eye on you;)

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments