HomeMoneyRapper Bizzey is multimiljonair. Wist je dat al?

Rapper Bizzey is multimiljonair. Wist je dat al?

We have all the facts: rapper en ondernemer Bizzey is multimiljonair. Hij dript in het geld. Juist ja drippen in het geld. Is dat al een gezegde? Of new song calling?

Al jarenlang is hij bezig in de muziekindustrie. MC, DJ, rapper en zanger, het is een echte alleskunner. In al die jaren heeft hij natuurlijk flink wat geld verdiend.

Bizzey is een echte alleskunner en hitmaker. Hij begon zijn carrière als DJ en MC in het trio “Yellow Claw” De groep toerde de hele wereld over en trad op in de raarste en uniekste plekken ter wereld. Na een aantal jaar besloot Bizzey om voor zichzelf verder te gaan. Hij wilde vaker thuis zijn in verband met de geboorte van zijn eerste kind. In die tijd was het vermogen van Bizzey al goed aangevuld. Maar was hij doorgegaan met Yellow Claw dan was hij al eerder multimiljonair geweest. But loves calls. Wat is er belangrijker dan liefde en genieten van je kinderen?

Zijn solocarrière ging gelijk lekker. Met goede beats werd hij de baas van iedere club. Zowel als producer, DJ en rapper maakte hij elke club onveilig. Nog steeds hoor je de nummers “Traag”, “Ja”op iedere uitgaansavond. uh waar dan? Help we want to go party! En alle artiesten willen weer optreden. Corona is a bitch. Maar alsnog zit deze man er wel warmpjes bij. Hij investeert en belegt in huizen in Bali (Hij heeft daar 2 huizen gekocht die hij waarschijnlijk verhuurt) en hij heeft net een huis gekocht in de Dominicaanse Republiek. Lekker bezig!

Het vermogen van deze multimiljonair:

Een paar miljoen heeft hij zeker. Zijn vermogen wordt op diverse sites op 2 miljoen geschat., Maar meer of minder is dus mogelijk. 

Wil jij ook rijk worden? Geld verdienen met beleggen in vastgoed of op de beurs? Bekijk dit dan eens, succes!

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments