HomeMusicBizzey is weer terug met een nieuwe track "Pull Up"

Bizzey is weer terug met een nieuwe track “Pull Up”

Bizzey heeft een nieuwe track gedropt en die is ‘iets minder smerig en dichter bij huis’. dan dat je van deze hit master gewend bent. In plaats van een clubtune over billen en feesten is Pull Up een romantische ode aan zijn prachtige vrouw Renee en alle andere independent vrouwen op deze wereld: all the independens ladies, all the independens ladies. Zo schrijft hij op Instagram. “Mooi maakt wie je bent en hoe je in het leven staat. Ik kijk op naar hoe de vrouw in mijn leven de boel draaiende houdt en zo ook alle sterke vrouwen met haar.” Mooie teksten! Een nieuwe kant van Bizzey. Zo zie je maar, een mens kan meerdere kanten hebben.

Bizzey schreef de track, die geproduceerd is door Ramiks, samen met Snelle en Okke Punt. Op Instagram vertelt hij dat het nummer spontaan tot stand is gekomen toen hij met Snelle aan het chillen was. “We besloten samen vanuit het niks een tune te maken. Het schrijven van liedjes is voor mij altijd een super persoonlijk proces geweest. Het naar binnen laten van een andere artiest of schrijver is niet iets wat ik eerder heb toegelaten. 

Keep it up en check de video hier beneden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments