HomeMusicBizzey is weer back met een freestyle op de beat van "Mij...

Bizzey is weer back met een freestyle op de beat van “Mij zijn”. Luister het hier.

Bizzey, de hitjesmaker, ondernemer aka alleskunner kan weer optreden en zijn ding doen en hij laat zich ook van zijn muzikale kant horen. Ditmaal kiest hij voor een freestyle op een beat van ”Mij Zijn” van Mula B.

“Waarom wil je mij zijn?
Ik keek naar mijn bankrekening maar wat is rijk zijn?”

Een goede vraag: wat is rijk zijn?

Is het money of is het geluk en liefde? Wat denken jullie? Wat heb je aan al die money zonder een liefde?

Maar deze man heeft een vrouw en kids en is living the good life in Bali. Hij is openhartig op de track over de muziekscene en of hij deze zal missen.

Luister de track hier.

We houden deze muzikale man in de gaten.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments