Is rapper Bizzey Miljonair? Wat denken jullie?

Deze man is al jarenlang bezig in de muziekindustrie. Hij begon zijn carriere als DJ en MC bij het trio “Yellow Claw”. Met dope hits als “Shotgun” en “Thunder” werden ze bekend in Nederland, maar ook daarbuiten. In interviews gaf hij aan dat hij erg depressief was in die tijd en zijn vrouw Renee miste. Ook was er een baby opkomst. Hij besloot na een aantal jaar voor zichzelf verder te gaan. Was hij doorgegaan met Yellow Claw dan was hij al veel eerder miljonair geweest.

Maar ook solo doet hij het goed. Met hits als “Traag”, “Ja” en “Drama” gaat hij erg lekker. Hij heeft daarnaast een recordlabel: Yung Capital Records.

Maar dan, is Bizzey nou miljonair?

In meerdere interviews heeft Bizzey laten weten dat hij al een tijdje miljonair is. Naast hitmaker is hij ook ondernemer en bezit hij huizen in Bali. Hij spendeert veel tijd op Bali met zijn vrouw en kind. Over het vermogen van Bizzey zijn geen exacte cijfers bekend. Wel weten we dus dat hij al een tijdje miljonair is en ondertussen misschien al wel multimiljonair. Al zal hij ook wel last hebben gehad van de corona, maar he wie niet?

Bizzey miljonair? Jazeker! Hoeveel miljoenen is niet bekend. Wij houden je op de hoogte!

Wil jij nou ook veel geld verdienen en rijk worden met websites en online content? Wil jij alles leren over de manier van online geld aka affiliate marketing? Bekijk deze cursus dan eens. Succes! Als wij het kunnen kan jij het namelijk ook.

Bron: Parra, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here