Bloggen in het Engels, wel of niet doen?

Je kan het wel doen, maar zorg wel dat je Engels goed is. Zo niet dan kan je beter je artikelen laten schrijven. Je kan goede en goedkope tekstschrijvers vinden op Fiverr. De site voor alles eigenlijk;) Voor je web design, voor je creatieve werk, voor je artikelen etc. De site voor de creatieveling en artiest! Ondernemen hoeft niet duur te zijn. Lees er meer over in onze shop.

Je kan veel meer mensen bereiken online. Nederland is natuurlijk maar een klein landje in vergelijking met de rest van de wereld. Wil jij dus echt groot worden met je blog of brand? Begin dan in het Engels. Wij zijn nu druk bezig met ons derde brand/concept: hustlersgang.com, in het Engels! Want als je echt groot wilt worden zal je toch voor het Engels moeten gaan. Maar vergeet niet dat je ook meer concurrentie hebt. Maar aan die concurrentie kan je werken door te zoeken naar de juiste keywords en te zorgen voor goede SEO. Ja daar heb je er weer met der SEO, maar dat is toch echt de key om te scoren in Google. Naast dat je natuurlijk aan social media moet denken. Social media en SEO zijn beiden key namelijk in 2021! Wil jij je bezig houden met bloggen of goede SEO teksten schrijven voor andere opdrachtgevers? Bekijk dan vooral deze cursus!

Doe dus een zoekwoorden analyse, kies de juiste zoekwoorden en zorg voor goede artikelen. Op Fiverr zijn er genoeg goede tekstschrijvers te vinden die dit voor je blog kunnen doen.

Bloggen in het Engels? Gewoon doen! Je kan het.

Een blog beginnen? En weet je niet waar te beginnen? Bekijk dan onze shop!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here