Bloggen is dood in 2022. Wie zegt dat?

Wij denken juist dat het weer springlevend is en dat reading books “dead” is. De blogs en online magazines nemen het over van de “gedrukte” tijdschriften. Leuke informatie is nu gewoon allemaal gratis online te vinden dus waarom er voor betalen? Je favoriete beauty bloggers volgen, je favoriete marketing blogs lezen en je favoriete hiphop artiesten in de gaten houden en dat kan allemaal online. Daar hoef je niks voor te betalen. Uiteraard kan je ze ook volgen op social media, maar mensen die van lezen houden en de laatste nieuwtjes en informatie willen kunnen terecht op het web. En wat doen mensen op een saaie zondag? Juist, Googlen en lezen.

Hetzelfde kan je eigenlijk ook wel zeggen voor educatie. Het is goed om een papiertje te hebben achter de hand (want je weet maar nooit), maar het internet leert je ook hoe je online een inkomen kan verdienen door middel van bloggen, door middel van een online magazine en door middel van bijvoorbeeld een webshop. Online ondernemen is de toekomsttrend. Lees hier meer over op Carriere Tijd.

Is bloggen dus dood anno 2022? Wij denken dat het eigenlijk nooit dood kan gaan, want mensen blijven Googlen en zijn op zoek naar informatie en zolang jij met goede content komt die mensen graag willen lezen, denk dan aan SEO content, zal je lezers hebben.

En lezers zorgt ervoor dat jij kan verdienen met jouw blog of online magazine.

Ben je nou helemaal overtuigd? Wil je ook een origineel online magazine of blog beginnen? Anderen inspireren? Bekijk dan onze shop en volg de stappen. Je hebt een website nodig, hosting, SEO en natuurlijk goede content.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here