Uiteraard begonnen wij Life of an Artist met de wens om talenten en mensen under the radar te helpen.

Maar..jezelf helpen is ook best leuk als niemand anders dat doet toch?

Bloggen voor het geld. Stom of niet? Misschien stom om het toe te geven, but he we like to keep it real!Niet iedereen zal dit toegeven. Sowieso heerst er nog wel een taboe op geld en praten over geld/inkomen, maar he www.moneyhasit.com, launching next year? Een finance blog levert sowieso geld op.

Aan het einde van de dag is er niks mooiers dan van jouw passie jouw werk maken. Ja we vinden schrijven en research doen ook leuk, maar we vinden geld nog veel leuker. Is geld belangrijk anno 2023? Jazeker! Zeker in deze inflatie tijden.

Uiteraard wil iedereen een living hebben en sommige willen gewoon liever baas vrij zijn. Niet iedereen is geschikt voor een 9 tot 5 baan en dat je hele leven? Nee dankje. Sommige mensen hebben vrijheid nodig, willen werken in hun eigen tijden. Help die jongeren met hun eigen ideeën.

Ondernemen, freelancen etc is erg populair anno 2023 en ik neem aan dat dit alleen nog meer groeit in de toekomst. Is het de toekomst? Goede vraag..Kijk naar YouTube, TikTok, Instagram influencers etc. Bloggen heeft vele voordelen. Je kan namelijk locatie-onafhankelijk werken en dus over de hele wereld. Laptop en internet verbinding is all you need.

Verdien jij duizenden euro’s met jouw blog? Mooi. Je kan doen wat je wil en de wereld rondreizen.Af en toe mailtjes beantwoorden en je inkomstenstromen bijhouden. De ene maand verdien je meer dan de andere. Voor nu is dat voor ons niet weggelegd om de wereld over te reizen, maar we zijn goed op weg met meerdere blogs. Sowieso is het een goed idee om meerdere niche blogs te beginnen.

Bekijk ook eens Carriere Tijd en laat een leuke comment achter.

Dus waar wacht je nog op? Begin jouw blog vandaag nog!

Image: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here