HomeMusicBoef en Jonna Fraser met de videoclip voor "10 keer".

Boef en Jonna Fraser met de videoclip voor “10 keer”.

Jonna Fraser en Boef hebben vandaag hun gloednieuwe nummer “10keer” uitgebracht. Op het nummer rappen de artiesten over hoe belangrijk het is om te blijven dromen en om zelfs na 10 keer vallen, 10 keer op te staan. “fall 7 times, stand up eight, right”.

In het verlengde hiervan besloten ze de regie voor een keer uit handen te geven, niet aan clipmakers, maar aan twee jonge fans. Na een oproep met ruim 500 aanmeldingen werden Mohammed (8 jaar) en Denzelino (7 jaar) als jongere versies van de twee rappers uitgekozen. In de videoclip durven regisseurs Mohammed en Denzelino groot en klein te dromen en kregen ze ook de kans om mensen die ze liefhebben in het zonnetje te zetten. De twee mini-versies van de rappers werden bovendien verrast met de aanwezigheid van Jonna Fraser en Boef bij de opnames.

“10 keer” is een echte feelgood-clip geworden waarin de rappers de kinderen de spotlight gunnen. Its all about the kids! Bijna alles wat ze wensten is terug te zien in de clip. Het gaat van hun vriendjes en moeders in de clip tot de gouden Lamborghini van Mobicep en van patat met cola tot een reuzenrad. Het is de derde keer dat Jonna Fraser en Boef samenwerken voor een nummer.

Echt een super iniatief van deze 2 rappers. De jeugd, de toekomst, the next generation. Daar draait alles om.

Beluister het nummer hier.

Ga zo door mannen!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments