Carriere tijd! Het is tijd voor jouw carrière.

Met Life of an Artist willen wij artiesten, creatievelingen en jongeren graag inspireren en motiveren en helpen, maar het zusje van Life of an Artist is nu geboren.

Hulp bij studiekeuzes en beroepen. Wat voor studies zijn er nou allemaal? Is een studie eigenlijk nog wel nodig anno 2021? Kan je niet beter gewoon een online cursus volgen en voor jezelf beginnen? Wij zetten alle beroepen en studies voor je op een rijtje, wat je ermee kunt, maar uiteraard ook wat je ermee verdient. Natuurlijk hebben we ook op een rijtje gezet waar je nu het beste een carrière in kan maken in deze moeilijke corona tijden, want we weten allemaal dat het niet makkelijk is voor artiesten en creatievelingen. Welke branche kan je nu het beste ingaan?

Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat jongeren geholpen worden met entrepreneurship. Veel jongeren willen ondernemen, maar worden (door onder andere gemeentes) aan hun lot overgelaten. Wij geven advies, tips, tools en meer zodat je een succesvolle ondernemer kan worden. Het is allemaal mogelijk met deze website. Je moet gewoon weten hoe en wat. We guide you the way!

Wij zijn er voor iedereen! Carriere tijd: check it out!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here