HomeFashionCelebs met een eigen beautylijn. Lees hier meer.

Celebs met een eigen beautylijn. Lees hier meer.

Celebs met een eigen beautylijn. Beauty is nog altijd trending. Beauty zal ook wel altijd trending blijven. In 2021 is de beauty industrie meer dan 500 miljard waard. Wow, wat een geld! Vrouwen willen zichzelf graag mooi maken en dat is logisch. Er zijn vele beauty vloggers, make-up artiesten en influencers op de gram en vele merken op de markt voor alle soorten vrouwen.

Celebs die ook een Boss zijn: we love it! Lees meer over Entrepreneurship hier.

Maar welke celebs hebben nou een eigen beautylijn?

Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet:

1.Rihanna

Uiteraard staat Rihanna, de (sindskorte) Billionaire op nummer 1. Haar beauty en skin lijn heeft haar een miljardair gemaakt. Rihanna is een merk geworden.Niks is te gek voor Riri! Deze topvrouw heeft haar eigen beautylijn Fenty Beauty en heeft ook Fenty Skin op de markt gebracht. Als dat nog niet genoeg is, heeft Rihanna ernaast ook nog eens een lingerielijn genaamd Savage X Fenty. Deze vrouw is gewoon een legende. Ben jij benieuwd naar de make-up artiest van Rihanna? Bekijk dit dan eens.

2.Selena Gomez

Als Selena geen liedje schrijft, dan brengt ze wel een make-uplijn uit. De afgelopen jaren heeft Selena Gomez hard gewerkt om een make-uplijn uit te brengen, geschikt voor alle vrouwen en die dicht bij haarzelf staat. Haar make-up merk genaamd Rare Beauty is gemaakt om je goed te laten voelen en je onzekerheid over je imperfecties te laten verdwijnen. Its better to be real, than to be perfect. Iedereen heeft imperfecties. Selena is van zangeres naar onderneemster gegaan. Ook een powervrouw!

3.Alicia Keys

Cause a real man knows a real woman when he sees her.. en that is Alicia Keys. Een real dope beauty!

R&b-zangeres Alicia Keys heeft haar eigen beauty en skincarelijn uitgebracht, genaamd Keys Soulcare. Keys Soulcare staat voor lief zijn voor jezelf en je huid. Keys Soulcare is een lifestyle beauty brand gemaakt in partnership met e.l.f Beauty. Alicia Keys draagt al jaren geen make-up meer. Ze heeft het ook niet nodig. Ze is een echte natuurlijke beauty. Haar beautybrand is nog niet megapopulair en bekend, maar wij vinden het wel het noemen waard.

4.Jessica Alba

The Honest Company staat uiteraard vooral bekend om haar luiers en bad- en bodyproducten voor moeder en kind. Jessica Alba, de founder besloot na te denken over een aparte lijn binnen het bedrijf, speciaal voor 15 tot 35 jarige vrouwen.

De diervriendelijke make-up lijn draait vooral om natuurlijke schoonheid en is bedoeld voor elke soort vrouw en van welke afkomst je ook bent.

Celebs met eigen beautylijn? Er zijn er nog veel meer. Denk aan onze eigen Nikkie PLessen. Ook deze dame heeft haar eigen beautylijn. En wat dacht je van Anna Nooshin met Noosh beauty? Lees hier meer over haar lijn. Het moet een droom zijn voor vele mensen: een eigen beautylijn.

Wil jij nou je eigen online business/brand of misschien beauty blog beginnen (er zijn er niet veel meer dus grijp je kans!). Bekijk onze shop en volg het stappenplan. Succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments