Ali B zijn tekst kwijt: like what is dit? Was het een stunt of was het echt zo? Hij pakte het in ieder geval goed op! Lekker bezig Ali!

Nienke koos voor het nummer Aicha van Outlandish. Coach Ali B besloot halverwege bij te springen met een rap: een ode aan zijn pupil. “”Je bent een meisje met klasse. Het liefst maak je iedereen blij met je grappen“. Het begon zo zoet, maar ging al snel helemaal mis! Ali raakte zijn tekst namelijk compleet kwijt. Zoals een echte performer betaamt, besluit hij dan maar te improviseren: “Ik ga freestylen“, horen we de coach zeggen.

Tijdens zijn freestyle besluit Ali B een paar bommetjes te droppen: “Jan Smit is een snitch. Waylon is een bitch“, rapt hij. Het leek grappig bedoelt en werd ook wel zo opgevat. Ook Anouk ziet er de humor wel van in als Ali haar beticht van het hebben van “een zwarte ziel“. Ondanks alle ophef om haar heen, zingt Nienke trouwens onverstoorbaar en zuiver door. Nienke heeft het super goed gedaan.

Later in de show deed Ali zijn rap nog eens over. Of het nou stunt of niet was we weten het niet, maar hij pakte het dus wel goed op.

Ali B die zijn tekst kwijt is? Geen probleem! Gewoon freestyle! Lekker bezig Ali!

Benieuwd naar het vermogen en de verdiensten van deze superster? Bekijk dit artikel dan eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here