Bilal Wahib: hi there!

Comeback Bilal Wahib? We weten het nog niet.

Het incident van bekende Nederlandse acteurs en muzikanten Bilal Wahib en Oussama Ahammoud is inmiddels al weer even achter ons, maar zit bij veel mensen nog vers in het hoofd. Sinds het cancellen van Bilal en Oussama vragen veel mensen zich af wanneer ze terugkomen en of ze uberhaupt terug kunnen komen.

Wij hebben een artikel geschreven over dat de heisa rondom Bilal erg overdreven is. Hij maakte misschien een domme fout, maar zijn er niet dagelijks jongeren die zulke dingen doen? Daar hoor je niks over. Is het nodig om gelijk zijn hele carrière te cancellen? Hij zat misschien fout en zolang hij ervan leert is het goed, maar gaat dit niet erg ver? Wij denken graag anders en geef mensen graag een tweede kans. Zolang ze maar leren van hun fouten. Ieder mens maakt fouten en ieder mens verdient een tweede kans. Leren van je fouten is key.

Het lijkt erop dat het management van de twee heren niet stil heeft gezeten. Via een Instagram account lekte namelijk uit dat Bilal en zijn team heel wat van plan zijn om de terugkomst goed te laten verlopen.

Een insider (zegt de persoon zelf) claimt namelijk dat Bilal terug gaat komen. En niet zomaar, maar met een speciaal plan: Bilal komt binnenkort terug met een nieuwe track en gaat een tour doen met als doel het gevaar van “online bullying” meer aan het licht te brengen,” laat de bron weten. Het is goed om stil te staan bij je fouten.

Wij hopen dat hij terugkomt en met succes!

You go Bilal en wij hopen gauw te zeggen: welcome back!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here