Want dat is wat je wil toch? Gevonden worden in Google? Bezoekers naar je website? Wat heeft het voor zin om honderden artikelen te schrijven die niemand leest of kan vinden? Ik zie nog al te vaak goed geschreven artikelen die niet terug te vinden zijn in de zoekmachines.

Google is de number 1 bron van verkeer. Mensen Googlen wat af en zijn opzoek naar antwoorden of informatie.

Maar hoe zorg jij er nou voor dat je goed gevonden wordt in Google?

Het draait allemaal om SEO. SEO staat voor Search Engine Optimisation: je website aanpassen voor zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo etc.

Content is King. Doe research onderzoek naar relevante zoekwoorden en schrijven maar. Gebruik deze zoekwoorden op een leesbare manier in jouw titels en teksten. Zorg dat je afbeeldingen ook een beschrijving met deze zoekwoorden krijgen en als laatst gebruik de zoekwoorden in de metabeschrijving van je website. Schrijf goede artikelen en scoren in Google maar. Heb je hier nou geen tijd voor of geen zin in, maar wil je wel een website vol met goede content? Neem dan eens een kijkje op Allround Writer en neem contact op. Ik ben een expert in SEO content.

Wil jij dus ook gevonden worden op Google? Of wil jij dat dat jouw bedrijf hoog scoort? Zorg dan dat je je verdiept in SEO of neem contact op voor een goede SEO tekschrijfster.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here