Corona virus en geld verdienen, maar hoe dan?

Corona tijden: weer een lockdown. Het was voor veel ondernemers al lastig met al die maatregelen en nu weer een lockdown. Ik denk dat veel ondernemers het dit keer niet gaan overleven.Ook niet met de minimale steun van de overheid. Vooral de horeca is zwaar getroffen, maar ook kappers, nagelstudio’s, winkels etc moeten er nu weer aan geloven.

En wat denk je van artiesten en de creatieve sector? Geen optredens. Veel rijke artiesten (milonairs) zullen wel een buffer hebben, maar toch, het moet niet nog een jaar zo doorgaan, wat ik haast wel vrees…er lijkt geen eind te komen aan het virus. Nog een zomer geen feestjes en festivals. Artiesten die net zijn begonnen hebben geen buffer en moeten er dus bij werken. In dit artikel van een jaar geleden vonden we terug dat sommige rappers in een fabriek zijn gaan werken of als creatieve docent of jongerenvertegenwoordiger aan de slag zijn gegaan. Je moet nu creatief zijn en je kansen grijpen. Wij zijn erg benieuwd wat rappers zoals Frenna, Josylvio, Lijpe, Jonna Fraser, Fresku, Bokoesam, Chivv etc nu voor de kost doen. Of misschien hebben ze ook wel een grote buffer of hebben ze Side Hustles. Rappers zijn vaak creatief en hebben meerdere manieren van verdienen. Bijvoorbeeld een online shop of ze zitten in het vastgoed of ze houden zich bezig met crypto.

Mensen zitten nu meer online om tijd te verdrijven. Ze lezen hun favoriete blogs of online magazines, ze scrollen uren op Instagram of ze kijken Netflix. Maar Netflix wordt je ook wel eens zat.

De corona lockdown: het moment om een online webshop of online magazine te starten.

Heb jij een goed idee voor een product? Dan is dit je kans. Begin jouw webshop of begin een online blog/magazine. Mensen zitten steeds meer online, niet alleen door corona. Er wordt meer gegoogled dan vroeger dus doe er je voordeel mee. Ook wij merken dit als online magazine.

Benieuwd hoe je een webshop begint? Lees dan dit artikel eens?

Wil jij nou beginnen met een online magazine of blog? Ben jij al een bekende Nederlander, influencer of BN’er en heb jij een groot publiek? Dan kan je makkelijk bijverdienen met een blog of online magazine Begin je bij 0? Dan is het lastiger en zal het wel lang duren voordat je een groot publiek hebt. Maar niks is onmogelijk. Dit is je kans en dit zijn de tijden om online iets te beginnen. Lees hier meer over de verdienmodellen.

Bron: Google, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here