JIj bent op zoek naar culturele vacatures. Jij wilt verder in de culturele branche. Een leuke, maar wel lastige branche. Nu al helemaal natuurlijk!

De meeste culturele banen zijn in Noord-Holland te vinden, voornamelijk in Amsterdam.

Culturele banen kunnen betrekking hebben op tal van beroepen en werkzaamheden, variërend van makers tot ondersteunend personeel. Onder de kunst- en cultuur sector worden bijvoorbeeld werkzaamheden bij een musea, theater, bibliotheek of culturele instelling verstaan.

Waar moet je dan kijken voor die vacatures?

We guide you the way!

Hier 3 websites waar je kan kijken voor culturele vacatures:

1.Culturele vacatures

Deze website is de vacaturesite waar werkgevers uit de kunst- en cultuursector vacatures en stages kunnen plaatsen. De site vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in de culturele sector. Je kunt hier verschillende soorten functies vinden. Denk aan marketing functies, maar ook aan producers, artistiek leiders, kunstdocenten etc. Ze hebben fulltime en parttime functies, functies als ZZP’er, stages en meer.

2. Linkedin

Zorg dat je een LinkedIn profiel hebt zodat werkgevers jou kunnen vinden, maar ook via LinkedIn kan je zoeken naar vacatures. LinkedIn is een sociaalnetwerk site voor professionals, actief sinds 5 mei 2003 en zakelijk gericht op vakmensen

3. NRC

Het NRC heeft een jobboard met kunst vacatures en culturele vacatures. Denk hierbij ook aan banen als artistiek leider/directeur, bestuurder voor een bibliotheek etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here