HomeLifeCursisten van Street University eisen geld terug.

Cursisten van Street University eisen geld terug.

De Street University van Lil Kleine,

Wij hebben een positief artikel geschreven over de Street University en dachten ook eigenlijk wel dat het een goed concept zou zijn, maar de uitwerking ervan is toch wat minder en valt helaas tegen voor meerdere mensen.

Zeker zeventien mensen die zich hebben ingeschreven voor de Street University/Academy, eisen hun geld terug. Ze voelen zich belazerd omdat de dure opleiding volgens hen niets voorstelt. Dat schrijft Quote op basis van een brief die naar de Street Academy en het management van Lil Kleine is gestuurd.

Volgens de groep zijn de “colleges” gewoon filmpjes en interviews op internet, gaan aangekondigde events niet door, wordt er nauwelijks gecommuniceerd en is ook van de overige beloftes weinig terechtgekomen. De cursisten willen begin juli hun geld terug hebben anders stappen ze naar de rechter.

Het is jammer dat Lil Kleine zijn beloftes niet waar maakt en deze mensen niet echt een kans geeft om ook succesvol te worden, want dat wordt dus wel belooft. Als je eenmaal succesvol bent hoor je anderen gewoon te helpen dat ook te worden, zonder dat ze er op achter uit gaan. Helaas is dit dus hier niet het geval.

Lil Kleine werd vorige zomer groots aangekondigd als “hoofddocent” van de Street Academy. Hij zou onder meer zijn kennis op het gebied van muziek, mindset en ondernemen delen.

Het management van Lil Kleine en de organisatie van Street Academy waren zondag niet direct bereikbaar voor commentaar.

Bron: nu.nl, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments