HomeFashionDanie Bles: de stylist die je moet kennen.

Danie Bles: de stylist die je moet kennen.

Danie Bles. Daar heb je vast wel eens van gehoord. Toch niet? Bij deze!

Danie Bles aka Daniella Sharon Bles is een Nederlandse modestyliste. Ze doet de styling van diverse bekende Nederlanders, onder meer Sylvie Meis en Leontine Borsato. Daarnaast heeft ze ook nog het online modetijdschrift ByDanie. Ze heeft ook een styling school: Style school ByDanie.

Style School ByDanie is een kleinschalig, particulier opleidingsinstituut in de fashion capital van Nederland, Amsterdam. Ze bieden opleidingen en cursussen aan op het gebied van creatieve business: styling, branding en business. Samen met experts uit het vak hebben zij innovatieve lesmethode ontwikkeld die volledig afgestemd is op de eisen en behoeften van de markt. Praktijkgericht, aandacht voor persoonlijk leiderschap en onderwijs door toonaangevende mensen uit het vak zijn voor hun wezenlijke onderdelen in de voorbereiding op een succesvolle carrière in de fashion en media.

Verder is Bles bekend bij het grote publiek van haar bijdragen over mode aan het televisieprogramma Shownieuws. Op 8 maart 2012 won Bles de Powervrouwen Award voor beste zakenvrouw.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments