HomeWritingDe beste blog onderwerpen voor 2023

De beste blog onderwerpen voor 2023

De beste blog onderwerpen voor 2023. Blog beginnen in 2023? Why not! Bloggen is terug van geweest. Mensen Googlen wat af en lezen weer meer online. We kunnen ons de vraag stellen: zijn blogs terug van weggeweest? Is online lezen weer trendy en populair? Naast YouTube uiteraard. Vloggen is natuurlijk ook nog altijd erg populair en eigenlijk populairder in 2022.

Maar dan de belangrijkste vraag: waar ga je nou eigenlijk over bloggen? Wat willen mensen lezen in 2022? Wat zijn de niches waar je over moet schrijven?

Een goed idee is om te checken of je onderwerp/topic vaak wordt gegoogled. Je kan dit onder andere checken met de Google Adwords Keyword Planner.

Enkele voorbeelden van onderwerpen waarover je kan bloggen en die populair zijn: affiliate marketing, online geld verdienen, maar ook over afvallen, voeding, persoonlijke mindset, groeien (denk aan de website van ALI B: ikwilgroeien.nl). De gezondsheidsniche is altijd populair. Ook blijft beauty altijd hot! Al heb ik zo’n gevoel dat de beauty industrie steeds minder populair wordt en mensen weer meer natuurlijker door het leven willen. Real Beauty is Back! Deze trend is al gezet op Instagram door Rianne Meijer.

Mensen willen meer lezen over mindset, persoonlijke groei, geld online verdienen etc. Wil jij bijvoorbeeld het nieuwe iniatief van Boef en Vasco Rouw joinen? The Millionaires Club? Kijk hier dan eens.

Kies voor iets waar je passie ligt, maar waar ook geld uit te halen is. Een opkomende industrie is de self-education branche. Waarom nog naar school als je ook online cursussen kunt volgen? Is school niet hartstikke achterhaalt? Gaan mensen over 20 jaar nog wel naar school?

Blog onderwerpen voor 2023? Kies voor iets waar je passie ligt, maar kijk ook naar de Google trends. Waar wordt op gezocht en wat is populair en trending? Richt je op jongeren en op de toekomst oftewel future. Dat doen wij ook!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments