HomeMoneyDe beste Adsense alternatieven voor jou op een rij.

De beste Adsense alternatieven voor jou op een rij.

Jij bent een blogger/online publisher en wilt graag meer geld verdienen. Wij zijn er natuurlijk ook voor de bloggers en online publishers. We weten allemaal (onderhand wel) dat Google Adsense geen vetpot is. Je hebt echt veel bezoekers nodig wil je hier een fulltime inkomen mee verdienen. Denk dan al gauw aan meer dan 300.000 unieke bezoekers per maand. Dan kan je er zeker wel 1500/2000 euro mee verdienen. Dat klinkt goed toch?

Maar voordat je dit aantal hebt ben je jaren verder, als het uberhaupt lukt om dit aantal bezoekers te bereiken. Hier heb je veel goede content en geduld voor nodig. Wil jij daar op wachten?

Of misschien wil je gewoon eens een andere advertiser proberen en kijken wat dit je oplevert.

Hier enkele alternatieven voor Google Adsense die het proberen waard zijn:

1. Media.net

De eerste op onze lijst van AdSense alternatieven is een van de grootste concurrenten van AdSense: Media.net. Het is één van ´s werelds grootste contextuele adverteerdersnetwerken en wordt gebruikt door bekende bedrijven van over de hele wereld. De implementatie is eenvoudig. Na het aanmelden hoef je alleen een kleine code snippet in je broncode te plakken, en de rest gaat vanzelf. Omdat Media.net een contextueel advertentienetwerk is, zijn de advertenties die op je site worden weergegeven altijd relevant aan je content. Dus dat is ook mooi meegenomen.

2. Infolinks

Infolinks genereert inkomens voor meer dan 100.000 websites in 128 verschillende landen. Het platform werkt tevens samen met grote merknamen zoals Nike, Netflix en Virgin Airlines. Je kunt kiezen uit verschillende advertentietypes, die worden weergegeven aan de hand van een intelligent algoritme. Daardoor zijn de advertenties altijd zo relevant mogelijk.

3.Propeller ads

PropellerAds is een groot advertentienetwerk dat een keur aan mogelijkheden biedt, zoals banners, gesponsorde links en pushmeldingen. Het stelt je in staat een miljard gebruikers te bereiken.

4. PopAds

PopAds is gespecialiseerd in “popunder’”advertenties. Waar dit advertentieplatform zich onderscheid is dat ze het mogelijk maken om dagelijkse uitbetalingen te ontvangen, mits je minimaal $5 per dag verdiend. Dat betekent dat je geen uitzonderlijk hoge bezoekersaantallen nodig hebt om aan de minimale uitbetalingslimiet te voldoen.

5. PopCash

PopCash biedt ook popunder advertenties die één keer in de 24 uur worden getoond per individuele bezoeker.  Je zou misschien denken dat die beperkte weergave minder oplevert, maar daar staat een betere gebruikerservaring tegenover. Bovendien weet je zeker dat bezoekers niet constant advertenties te zien krijgen. PopCash heeft een relatief lage uitbetalingslimiet ($10) en je kunt zelf bepalen op welke manier je betaald wilt krijgen.

6.Buysellads

BuySellAds is een platform dat advertentieruimte op jouw website voor je verkoopt. Hoewel je helemaal in eigen hand houdt wat jouw advertentieruimte waard is, moet je natuurlijk wel in de gaten houden dat je jezelf niet uit de markt prijst.

Als je je site ter goedkeuring voorlegt, wordt ze beoordeeld op kwaliteit. Alleen kwalitatief hoogstaande Engelstalige sites met minimaal 100.000 paginaweergaven/maand komen voor toelating in aanmerking.

Er zijn er nog veel meer, maar hier heb je er vast een aantal.

Zo zie je maar er zijn genoeg alternatieven voor Google Adsense wil jij eens wat anders proberen of misschien ben je niet toegelaten tot Adsense.

Een andere manier van geld verdienen met een blog is affiliate marketing:

Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments