HomeMusicDe boys van Terry Joint zijn wonderbaarlijk en ‘Wereldwonder’ is het bewijs

De boys van Terry Joint zijn wonderbaarlijk en ‘Wereldwonder’ is het bewijs

PRE-SAVE/STREAM ‘WERELDWONDER’ HIER
LUISTER ‘WERELDWONDER’ HIER

Wonder boven wonder is de wereld niet zo wonderbaarlijk voor Terry Joint. De wereldwonderen zijn deze mannen volgens eigen zeggen namelijk zelf. Op hun nieuwste track ‘Wereldwonder’ leggen de heren haarfijn en gepassioneerd uit waarom. Op de keiharde trapbeat rappen ze bars als “Ik ben een wonderkind, confident. Nuchter bij uitzondering” laten ze zien dat ze, als het op bijzonder zijn aankomt, ver boven iedereen staan.

‘Wereldwonder’ is alweer de vierde track van Terry Joint die uitkomt op het label Nouveau Riche. Met hun ijzersterke woordspelingen, keiharde beats en ongetemde energie werken de mannen hard om hun status als de meest absurdistische boyband van Nederland waar te maken. En niet zonder succes, de streams schieten omhoog, de moshpits worden groter en de meisjes in hun DM’s worden meer en meer. Dus slaap niet op deze boys, want er komt nog veel meer vuur aan!

Over Terry Joint
Het Nijmeegse fenomeen Terry Joint is eigenlijk niet te definiëren. Wil je toch een poging doen? Een vijf-koppige-hip-hop-Boyband, maar dan ook weer niet. Harde homemade trap beats gecombineerd met gevoelige koortjes of baanbrekende barz op een Guus Meeuwis sample, in hun studio (die overigens is overgenomen van de carnavalslegendes De Sjonnies) is het hele muziekspectrum te horen. Een show van Terry Joint bijwonen is dan ook levensgevaarlijk en Brabants-gezellig tegelijk. Doordat de boys van Terry Joint recent getekend zijn onder het prestigieuze Nouveau Riche, staat de fans van Terry Joint veel te wachten: Merch, videoclips, moshpits, heel veel moshpits, en uiteraard nog meer Terry Joint certified bangers.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments