Selma Omari. Vele zullen haar kennen als de ex van Boef aka Sofiane Boussaadia

De Nederlandse Kim Kardashian, zoals Selma ook genoemd wordt (weet niet of je daar echt blij moet zijn, wij vinden van niet, maar Selma is gewoon Selma en Selma heeft wel talent!). Ze is geboren op 29 mei 1994 en van Marokkaanse afkomst.

Selma Omari is populairder dan ooit. Maar hoe bekender, hoe meer haat, aldus Selma. Veel mensen zeggen dat ze haar carrière aan Boef te danken heeft. Maar Selma Omari is naast een beauty ook een intelligente dame en heeft hard gewerkt voor haar succes. Selma volgde de hbo-studie International Business & Entrepreneurship alvorens ze haar carrière in de entertainmentindustrie begon. Ze heeft inmiddels meerdere singles uitgebracht waaronder “Cazador”, “Het spijt me niet” en haar nieuwste single “Lifestyle”. Ze gaat dus lekker in de muziek wereld en lekker op Youtube.

Daarnaast heeft ze meer dan 400k volgers op Instagram en is ze dus ook een influencer. Ben je benieuwd wat Selma met een Instagram post verdient? Lees dit dan eens. Ze had onder andere een samenwerking met het merk NA-KD.

Veel mensen zijn benieuwd of Boef en Selma elkaar nog wel eens spreken. “Sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mij dat ook gunt.”, aldus Boef in een interview.

Boef is inmiddels gelukkig met een nieuwe vriendin. Lees hier daar meer over.

Bron: FunX, Youtube, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here