HomeLifeDe "New School Heroes" de nieuwe funX serie.

De “New School Heroes” de nieuwe funX serie.

Dat wij fan zijn van FunX en Fernando Halman, dat was wel duidelijk zo onderhand. Ook funX richt zich op jongeren en op de urbanscene. Je kan je concurrenten wel haten, maar je kan ze ook gewoon liken en samenwerken, toch? Elkaar een beetje helpen in deze wereld kan geen kwaad. Thats the Spirit!

FunX heeft het wel gezien met al die oude boeken, stoffige lessen en koloniale helden. Daarom trekt FunX met vier New School Heroes langs middelbare scholen in Nederland. Tijdens een scholentour worden gesprekken gevoerd onder leiding van allround talent Défano Holwijn (waar we ook al eerder over hebben geschreven) waar jongeren de helden van nu alles mogen vragen over zaken die voor hen écht belangrijk zijn en die je niet vindt in de schoolboeken. Hoe ga je om met racisme? Hoe deal je met de druk van social media? Hoe zorg je dat je naast succesvol ook mentaal gezond blijft? In dit eerste seizoen delen Anna Nooshin, Nasrdin Dchar, Fadim Kurt en Winne de lessen van hun leven en gaan ze het gesprek aan met de toekomstige generatie.

Echt een goed concept! Tegenwoordig zegt school niet meer zoveel. De praktijk en het echte leven is toch best anders. De boeken zijn verouderd en de levensleven zijn vernieuwd. De story of the real life!

Bekijk hier de trailer van de “New School Heroes”.

Bron: Funx

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments