HomeMusicDe vriendin van Fernando Halman. Lees hier meer.

De vriendin van Fernando Halman. Lees hier meer.

Fernando Halman. Deze man moet je gewoon kennen.

De DJ bij FunX, maar hij is meer dan dat. Hij heeft zijn eigen talkshow: Nandoleaks. Hij is erg inspirerend en motiverend. Dus deze man moet je wel volgen op social media;)

Fernando studeerde op het Amstellyceum en kreeg zijn eerste baantje in 2005 bij radiostation FunX. Hij presenteert sinds 2009 de ochtendshow. Als je FunX kent dan ken je deze man gewoon. Hij ziet alle talenten voorbij komen. FunX is uitgebreid met een online platform en schrijft over van alles. Hij is tegenwoordig ook in Zapp op NPO3 en hij had een rol als Milton in de film Suriname.

Maar dan: wieowie is zijn vriendin dan?

Hoewel de Nederlandse radio-dj en televisiepresentator van Arubaanse afkomst erg geliefd is bij het publiek, heeft hij nog geen liefde gevonden. Althans misschien heeft hij wel een liefde, maar maakt hij het niet openbaar op social media. Wel heeft hij een zoontje, maar met diens moeder heeft hij geen relatie. Is deze man dus vrijgezel? Wij zijn erg benieuwd!

Weet jij meer? Laat het ons weten! info@lifeofanartist.nl 

Bron: Wikipedia & FunX, Beeld: Flickr

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments