De vriendin van rapper en ondernemer Lil Kleine. Wie is zijn powervrouw? Want elke succesvolle man heeft uiteraard een powervrouw naast zich.

Veel mensen willen weten wie nou de powervrouw van Lil Kleine is: Het is Jamie Vaes.

Who’s that chick?

Vaes en Scholten (Jorik Scholten uiteraard) kennen elkaar al een flinke tijd. Sterker nog, het eerste contact werd gelegd toen de rapper nog in de armen van Monica Geuze lag. Monica Geuze is namelijk zijn ex. Sinds 2017 zijn ze officieel een setje. Al een hele tijd dus. Hij heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd en ze heeft ja gezegd! Ze is ook de moeder van zijn kind genaamd Lio.

Vaes was de stylist van de rapper. Ze heeft de styling van zijn tour gedaan. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Ook heeft ze zich bezig gehouden met zijn kledinglijn.

Ze heeft een realityserie en geeft daarmee een kijkje in haar privéleven. Tussen de bedrijven door wordt het Amsterdamse huis van Jaimie en Jorik verbouwd én dient er een bruiloft te worden gepland. Het persoonlijke inkijkje in het even hectische als uitbundige leven van Jaimie, haar gezin, familie en goede vrienden Koen Kardashian en Estelle Cruijff. One to watch op Discovery!

Jamie is ook actief als influencer en heeft meer dan 300k volgers. You can check her out here.

Vriendin van Lil Kleine? Its jamie Vaes!

Bron: JFK, beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here