HomeMusicDe vriendin van Frenna. Wie is dat? Lees hier meer.

De vriendin van Frenna. Wie is dat? Lees hier meer.

De vriendin van Frenna: who that, who that?

Rapper en ondernemer Frenna. Hij is best gesteld op zijn privé leven dus hij laat niet teveel zien, maar wij weten dat zijn vriendin Sandra Lambeck heet en dat hij een kindje met haar heeft. Frenna zijn muziekcarriere gaat hartstikke lekker en hij scoort hit na hit. Daarnaast is hij ook een ondernemer en heeft hij onder andere zijn eigen recordlabel: 777 records.

Wie is Sandra Lambeck?

Sandra Lambeck is een Duitse beauty (lang leven onze buren). Ze is een Instagram influencer met meer dan 600k volgers. Ze plaatst de leuikste modetrends en beautylooks. Haar gevoel voor stijl leverde haar in 2019 zelfs de About You Award op. Bovendien werd ze in 2020 genomineerd voor een People’s Choice Award. Lekker bezig Sandra!

Sandra is daarnaast een model dat veel samenwerkt met verschillende merken, zoals PrettyLittleThing en BooHoo (echt hele leuke merken). Lees hier meer over Pretty Little Thing.

Hiernaast is ze ook nog actrice. Zo vertolkte ze de rol van Michelle Schultz in de Duitse RTL realityserie Berlin – Tag & Nacht en Köln 50667.

De vriendin van Frenna? Its Sandra Lambeck!

Bron: Glamour, Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments