HomeMusicDe vriendin van Ronnie Flex. Who's that chick?

De vriendin van Ronnie Flex. Who’s that chick?

De vriendin van Ronnie Flex. Who’s that chick?

Ronnie Flex heeft al een tijdje een nieuwe vriendin, namelijk Demi de Boer. Het is de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer. Demi de Boer deelde op haar Instagram een foto waarin Ronnie was te bewonderen op haar 24e verjaardag. Vanaf dat moment gingen alle roddels natuurlijk rond. Inmiddels heeft vader Ronald de Boer bevestigt aan Shownieuws dat Ronnie inderdaad zijn nieuwe schoonzoon is. Het is een prachtige meid en het is een leuk koppel.

Had jij gehoopt dat Ronnie Flex nog vrijgezel was? En ben jij ook zo,n fan van deze man? Helaas hij is dus bezet!

Toch zie je de twee niet zoveel samen op de gram. Ze kiezen er liever voor om hun relatie een beetje achter de schermen te laten. Maar Demi is zijn steun en toeverlaat, zo laat Ronnie weten in gesprek met RTL Boulevard: “Ze is kritisch en helpt me graag mee, ze geeft graag haar mening over wat er bijvoorbeeld op mijn nieuwe album moet, dat vind ik heel fijn en is alleen maar goed” aldus Ronnie.

Bron: Cosmopolitan & RTL boulevard Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments