HomeMusicDe vrouw van Ali B. Wie is dat toch? Lees het hier.

De vrouw van Ali B. Wie is dat toch? Lees het hier.

De vrouw van Ali B: wie is dat toch? Er is erg weinig over zijn powervrouw bekend.

1 ding weten we zeker: The future is female, zeker met powervrouwen zoals Breghje en Anna Nooshin. Maar er zijn er nog veel meer? Benieuwd naar meer powervrouwen? Bekijk Carriere Tijd dan eens.

Maar de vrouw van Ali B? Haar naam is Breghje Kommers. Ze is de oprichter van SPEC, het populaire artiesten management bureau van Ali B. Breghje Kommers zit hier dus achter! Ze vertegenwoordigt komiek Najib Amhali en artiesten en vloggers als Glen Faria, Ronnie Flex, Numidia en meer. Famke Louise en Boef zijn gestopt bij Spec.

Kortom: een sterke, maar weinig bekende vrouw.

Wat maakt Kommers zo geliefd? Volgens Glen Faria, ook artiest bij het bureau van Kommers, zit het m in die moederrol. Faria is rapper, theatermaker en songwriter. Hij kent Kommers al zeventien jaar. “Je weet nooit echt wat er vanbinnen bij haar gebeurt”, zegt hij. ‘Daardoor lijkt ze unbreakable en dat is in deze wereld echt nodig”. Ze is een van de machtigste mensen in de Nederlandse muziekwereld, constateert het FD. Veel mensen weten niet eens hoe ze eruitziet. Maar zeg Breghje en ingewijden weten precies over wie je het hebt.

Breghje power dus! De vrouw van comedian, rapper, ondernemer en coach Ali B.

Bron: FD

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments