HomeMusicDe vrouw van Bizzey. Who that, who that? Its Renee!

De vrouw van Bizzey. Who that, who that? Its Renee!

De vrouw van Bizzey. Als je thuis bent op social media heb je haar vast wel eens voorbij zien komen. Renee Hemmes Roelandschap is de knappe vrouw van de knappe, populaire en succesvolle rapper Bizzey! De 31-jarige Renee Hemmes Roelandschap is de moeder van hun zoontje November. 

Bizzey en Renee zijn nu al een tijd getrouwd en vaak te vinden op Bali. Verder woont de rapper samen met zijn vrouw in Amersfoort. De rapper en ondernemer heeft huizen in Bali. Bizzey timmert nog hard aan de weg met zijn carrière (al heeft corona het optreden natuurlijk even lastig gemaakt), Bizzey is en blijft een hitmaker en hij is ook miljonair. Renee past vooral op hun zoontje. Ze heeft trouwens wel een podcast. Ook sport ze veel aan haar Instagram-feed te zien. Ze ziet er fantastisch uit! Dat heeft Bizzey goed gedaan. Wat we ook leuk aan haar vinden is dat ze natuurlijk is.

Verder is er niet zoveel over haar bekend. Je kan haar sowieso terugvinden op Bizzey zijn Instagram, maar ze heeft ook een eigen pagina. Check her out here!

De vrouw van Bizzey? Its Renee Hemmes Roelandschap!

Bron: Instagram, beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments