HomeMusicDe vrouw van Drake. Wieowie? Lees het hier.

De vrouw van Drake. Wieowie? Lees het hier.

De vrouw van Drake. Veel mensen zullen het zich afvragen. Waarom is hij niet getrouwd? Wie is zijn vrouw? of wie is dan zijn vriendin? Heeft hij eigenlijk momenteel wel een vriendin? Of is hij gewoon vrijgezel? Hoe kan dit?

De artist of the decade, oftwel the goat, een legende. Een rapper, songwriter, acteur en succesvolle ondernemer. Hit na hit scoort deze man en hij is 1 van de rijkste rappers ter wereld. Zijn meest bekende liedjes zijn “God’s Plan”, “Toosie Slide”, “One Dance” en “Hotline Bling” maar hij heeft er uiteraard nog veel meer.

Maar wie is dan zijn vrouw? Houdt hij haar verborgen voor de wereld? Of is hij gewoon vrijgezel?

We weten wel dat hij een kindje heeft van kustenares Sophie Brussaux. Een blond prachtig jongetje. Hij heeft een goede band met de moeder, maar volgens mij geen relatie met deze vrouw.

We weten dat Draka aka Drizzy van de vrouwn houdt en dan vooral van donkere gevormde vrouwen, maar hij heeft volgens mij de liefde van zijn leven nog niet gevonden.

De vrouw van Drake? Geen idee! Wij houden je op de hoogte.

Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments