Wie is Defano Holwijn? Misschien ken je hem al, misschien ook niet. Bij deze: een dope dude die je moet kennen en al even meegaat in de artiesten wereld.

Defano Holwijn is een Nederlandse Youtuber, rapper, acteur en journalist.

De Amsterdamse Défano wist al op jonge leeftijd dat zijn passie ligt bij de media en entertainment wereld. Zijn aanstekelijke lach en gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij al snel bekend werd bij het grote publiek.

Eind 2017 maakte Défano zijn debuut als de reporter voor “RTL Late Night” bij Humberto Tan en het NTR-programma ‘Rauwkost’. Ook is hij te zien in meerdere films, waaronder de film “100% Coco” en “Misfit” waar ook een vervolg op is gemaakt. Het acteren is iets wat Défano erg goed af gaat. Daarnaast is hij zijn acteerwerk steeds meer aan het ontwikkelen en is hij druk bezig met nieuwe projecten. Ook was hij in te zien in Expeditie Robinson 2021.

Momenteel presenteert hij samen met Yuki Christus en Armin Shah de podcast “Convo Talkshow” waarin de heren de muziekindustrie onder de loep nemen

Hieruit kunnen we zeker stellen dat het multitalent Défano Holwijn een veelzijdige jongen is met veel ambities. Een man die van alle markten thuis is.

Wij keep an eye on you;)

Wie is Defano Holwijn? Een multi-talent die je moet kennen als je thuis bent in de influencer wereld.

Ben jij nou een opkomende Youtuber of heb jij ander creatief talent? Zorg ervoor dat je gezien wordt! Wij bieden jouw een platform waar je op gescout kan worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bron: Google & parra.nu. Beeld: Facebook

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here