Mirror mirror on the wall, my teeth are not that white at all: now what? Uiteraard wil je er als artiest goed uitzien voor je publiek, maar hoe krijg je nou die mooie witte tanden en hoe kan jij shinen met je gebit op Instagram?

Wij hebben hier een aantal tips voor wittere tanden.

1. eet aardbeien
Als jij gek bent op aardbeien, dan heb je nu nóg een reden om ze regelmatig te eten. Er zit appelzuur in aardbeien, een stofje dat je tanden op een natuurlijke manier witter maakt. Je moet ze wel gewoon eten, maar je moet ze nu niet ineens letterlijk op je tanden smeren. De kans is dan namelijk groot dat je de glazuurlaag aantast.

​2.eet wit voedsel
Wil jij witte tanden? Een dan zoveel mogelijk wit voedsel. Hoe witter het voedsel, hoe witter de tanden, is namelijk hoe het werkt. Kip, vis en rijst zijn bijvoorbeeld goed om te eten. Vermijd juist eten met kleur.

​3.gebruik een elektrische tandenborstel
Je moet je tanden goed poetsen, dat is uiteraard logisch. Maar wat nog beter werkt dan een normale tandenborstel, is een elektrische tandenborstel. Elektrische zijn misschien wat duurder, maar je ziet wel snel resultaat.

​4. probeer zoveel mogelijk door een rietje te drinken
Misschien is dit niet je lievelingstip, maar hij werkt wel goed. Probeer zoveel mogelijk drankjes door een rietje te drinken. Dit voorkomt dat vloeistof in aanraking komt met je tanden, en op die manier kan de vloeistof dus ook geen schade aanbrengen.

​5. eet elke dag een appel
An apple a day keeps the doctors away. Een appel eten reinigt namelijk je gebit.  Doen dus! Het is nog gezond ook.

​4. mond spoelen met kokosolie
Het klinkt misschien wat gek, maar één van de tips voor witte tanden is je mond spoelen met kokosolie. Dit helpt tandplak te verwijderen en zorgt er ook voor dat je geen vlekken op je tanden krijgt. Probeer je mond het liefst zo lang mogelijk te spoelen.

Be patient! Good things take time ofcourse. Dat geld uiteraard voor alles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here