Domeinnaam verkopen: Make money on the side: hustlersgang where you at?

Jij hebt een goede domein naam in je beheer of misschien wel meerdere (tegenwoordig nog lastig te verkrijgen, alles is al weg) en je wilt graag wat bijverdienen. Als je ooit hebt gegoogeld naar manieren om geld te verdienen met je website heb je misschien ook al de mogelijkheid gezien om geld te verdienen met het verkopen van domeinnamen. 

Er is een hele handel in domeinnamen en websites. Er valt een hoop geld te verdienen op het internet en een goede domeinnaam kan daar zeker bij helpen. Een goede domeinnaam is goud waard. Zie het als een huis.

Enkele sites waar je jouw domeinnaam te koop kan aanbieden:

1.Sedo

Sedo is de grootste domeinmarktplaats met het hoogste aantal kopers ter wereld. Bij Sedo verkoop je snel je domein en tegen goede prijzen. Een aanrader! Wil je graag een webshop beginnen of een affiliate marketing site? Dan is hustlersgang.com misschien wel iets voor jou. Hier verkrijgbaar!

2. Flippa

Flippa.com is een van de bekendste en meest succesvolle domain flipping sites. Ze verkopen er niet alleen domeinnamen maar ook hele websites en apps. Zelfs als je zelf niet van plan bent om een domeinnaam te verkopen is het toch een leuke site om eens te bekijken.

Dit zijn de 2 meest bekende websites voor domain flipping. Heb jij dus een goede domein naam in jouw bezit? Eentje met.com op het eind? Zet hem dan te koop voor een mooi bedrag! Wie weet wat het je oplevert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here