Podcasts zijn trending. Er komen er steeds meer nieuwe bij. We hebben al een aantal leuke podcasts voor je op een rijtje gezet, waaronder de podcast van Fernando Halman: Nandoleaks. Benieuwd naar nog meer dope podcasts?

Bij deze nog 3 dope podcasts die je echt even moet checken en beluisteren of course!

1.POTKAST

Het concept van POTKAST is simpel: Bokoesam nodigt bij Coffeeshop Boerejongens een gast uit, die hij kent en dope vindt, of niet kent en wil leren kennen, en vervolgens smoken ze samen. Faberyayo, Jacin Trill, Bizzey en vele anderen delen hun meest bizarre ervaringen. Een aanrader!

2.Rookworst de Podcast

“Langs welke media wil je gaan om je album te promoten?” vroegen we aan Hef. “Geen een man, fok het. Ik doe het deze keer zelf.” was het antwoord dat we kregen. Een ongecensureerd gesprek volgde en een nieuwe traditie is geboren. De enige podcast waarin alles bespreekbaar is en geen onderwerp te ver gaat. Dopebwoy, Jonna Fraser, Josylvio, ADF Samski en meer komen voorbij in deze dope podcast.

3. Woordenschat

Hiphop domineert als nooit tevoren de Nederlandse muziekwereld en rappers breken het ene na het andere streaming record. Spotify’s Woordenschat-playlist speelt in op die ontwikkeling. De host van deze podcast is Veronica van Hoogdalem. Je hoort bij deze podcast de verhalen achter de muziek. Elke twee weken gaat Veronica met een populaire rapper het gesprek aan over zijn of haar album- of EP-release, muziek, creativiteit, inspiratie, samenwerkingen en het leven. Een echte aanrader!

Bron: Redbull en Emerce

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here