HomeMusicEen artiest to check out: Maru met zijn bundel:De opkomst.

Een artiest to check out: Maru met zijn bundel:De opkomst.

Life of an artist is altijd op zoek naar nieuw talent en talent dat de spotlights verdient. Veel online blogs/online magazines schrijven alleen over de grote artiesten, maar wij willen ook opkomend talent een kans geven.

Maru is een independent artiest. Zijn echte naam is Marouane El Mouridi, 31 jaar jong en woonachtig in Rotterdam. Sinds zijn 12e levensjaar maakt hij al muziek. In 2009 tekende hij zijn eerste contract bij het label van Rotjoch (101barz) genaamd Mucho Dinero. In 2010 stond hij meermaals op een compilatie album van het label.

Maru is altijd muziek blijven schrijven en zocht in 2021 naar een manier om zijn muziek toch te kunnen releasen. Hij is zijn eigen label begonnen: OWNR Music. OWNR staat voor Onderweg Naar Rijkdom, maar rijkdom is voor deze artiest niet alleen geld, maar ook liefde en gezondheid. Een goede naam!

Zijn eerste project onder OWNR Music is een bundel met drie tracks genaamd “De Opkomst”. Het is geproduceerd door producer Palenkobeatz. De bundel staat sinds vrijdag 23 juli online en is verkrijgbaar op alle platformen. Na ongeveer een week is de Opkomst al bijna 50.000 keer gestreamd op Spotify.

De tracks On My Way, Spreid Me Vleugels en Wachten zijn de eerste in de reeks releases die gepland staan. Binnenkort komt er nog een video voor On My Way! Wij zijn erg benieuwd.

Luister hier naar de bundel, De Opkomst: Spotify

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments