HomeWritingEen blog beginnen in het Engels. Goed idee?

Een blog beginnen in het Engels. Goed idee?

Een blog beginnen in het Engels. Is dat een goed idee?

Wil jij meer mensen bereiken en wil jij echt groot worden met jouw blog? Dan is dat zeker een goed idee.

Onthoudt wel: er is meer concurrentie, maar er is ook veel meer zoekverkeer. Er zijn 70,000 Google searches elke seconde. Dat is 227 million searches in 1 uur en meer dan 5 billion Google searches per dag..Met een Nederlands blog bereik je vooral mensen in Nederland en Belgie. Maar met een Engels blog bereik je mensen wereldwijd. Je blog kan dan makkelijker groot worden en een succes worden.

IK ben blij dat ik in het Nederlands ben begonnen, maar voel dat het nu tijd is voor meer Engelse blogs. Hier kan je gewoon meer mee bereiken en echt groot worden. Je kan ook Engelse tekstschrijver vinden op Fiverr en zo de teksten voor je laten schrijven. Twijfel je aan je Engels dan is dat zeker een goed idee. Misschien kan je zelf ook goed Engels, maar als je twijfelt ga dan voor die tekstschrijver. Het hoeft niet duur te zijn.

Nikkie de Jager aka Nikkie Tutorials vlogt in het Engels en ze bereikt daardoor veel mensen en is internationaal bekend. 10 jaar later is ze een groot succes en werkt ze samen met sterren zoals Iggy Azalea en Kim Kardashian. Ze heeft 14 miljoen volgers op Instagram en 14 miljoen abbonnees op haar populaire Youtube kanaal.

Het is dus zeker mogelijk. Klein beginnen, groot denken. Ben je al een tijdje bezig met je blog en zie je weinig resultaten, weinig bezoekers? Begin dan een Engels blog.

Wij vonden het naast Life of an Artist en Carriere Tijd, tijd voor een Engels inspirerend blog: Hustlersgang.com. Het blog voor entrepreneurs, bloggers, influencers en meer. Inspiration, motivation and information for the Next Digital generation.

Blog beginnen in het Engels? gewoon doen, je kan het!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments